Meer producten en recepten op
www.goldmeat.be
NL FR

Breughelkop Varkenswangen Varkenstongen

Recept: Breughelkop met een waldorf-twist

Ingredienten

  • Een aantal schijfjes Breughel Kop van 400 gram Trendition
  • 1 rode ajuin
  • 2 vaste sinaasappelen
  • 100 g knolselder
  • 40 g gebroken walnoten
  • Chinese kool
  • Stukje Vieux Chimaykaas
  • 2 dl magere yoghurt
  • Koffielepel mosterd
  • Verse bieslook

Bereiding

  • Snij de sinaasappels ‘a vif ‘ (geschild en in partjes gesneden) en pers de rest uit.
  • Reinig en snij de ajuin en de knolselder in julienne (reepjes)
  • Selecteer 4 mooie bladeren Chinese kool en verwijder de dikke nerf.
  • Schik ajuin, knolselder en sinaasappelpartjes in de sla en rol op. Bindt toe met een bieslook.
  • Maak de vinaigrette: meng de yoghurt met het sinaasappelsap , gehakte bieslook, de gebroken walnoot, en de mosterd.
  • Snij de Breughelkop van Trendition in balken.

Presentatie

  • Schik de balken Breughelkop van Trendition met daarop een slapakketje.
  • Werk af met de vinaigrette en reepjes Vieux Chimaykaas.